Sluit je aan

In het VIA-T netwerk delen we actief kennis, werk en ervaringen met elkaar. Enkele voordelen van het netwerk zijn:

  • Toegang tot kennisnetwerk
  • Mogelijkheid tot inzet van studenten bij projecten
  • Toegang tot netwerk van opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers
  • Deelname aan workshops, masterclasses en andere inhoudelijke events
Schrijf je in

Ik heb een vraag

In het VIA-T netwerk delen we actief kennis, werk en ervaringen met elkaar.

Design Thinking Traject voor locatie VIA-T

Onderzoek
,
Afbeelding2
Visualisatie van het interieur.

Van september 2023 tot juni 2024 doorloopt de Hogeschool Arnhem Nijmegen met VIA-T een Design Thinking Traject. Dit onderzoekend ontwerptraject wordt ingezet voor de tijdelijk locatie van VIA-T aan de Streekweg. Het traject heeft tot doel om de locatie te transformeren tot een uitvoeringshub die de kennis & kunde biedt voor de duurzame transities waar VIA-T voor staat.

Het ontwerp komt tot stand in een interactief proces met kick-off, workshops, brainstorms en visualisaties. In dit proces zijn de wensen en behoeften van VIA-T vertaald in Hoe Kunnen We (HKW) vragen. Deze vragen zijn vervolgens beantwoord in concrete voorstellen die gevisualiseerd zijn in overzichtsplaten. Door hierin te trechteren is de input voor het definitieve ontwerp tot stand gekomen.

Afbeelding3
Visualisatie van het Design Thinking Traject

In het definitieve ontwerp worden voorstellen aangedragen om zowel de voorgevel als het interieur een inspirerende, duurzame en circulaire uitstraling te geven. Ook worden er voorstellen gedaan voor demo-woningen, een projectenwand, een open podium en een WoonWijzerWinkel.

Het ontwerp heeft veel mogelijkheden om in co-creatie samen te werken. Ziet u mogelijkheden hierin, neem dan contact met ons op.